Specialisme

Ik ben heel ervaren in het totale onderhoud van uw auto, maar heb me in de loop der tijd kunnen specialiseren op de volgende gebieden:

Airco service:
De airco van een auto zou je eigenlijk op dezelfde manier moeten onderhouden als de cv ketel thuis. Als je ‘m regelmatig laat schoonmaken en nakijken zorg je ervoor dat de airco er niet opeens tijdens een hittegolf de brui aan geeft.

Versnellingsbak revisie:
Een versnellingsbak bestaat uit nogal wat onderdelen die kunnen slijten. Het is heel belangrijk om deze onderdelen (tandwielen en lagers) tijdig te vervangen. Tijdens zo’n reparatie wordt natuurlijk de hele versnellingsbak grondig nagekeken en van verse olie voorzien. Op deze manier bent U ervan verzekerd dat uw auto weer loopt als een zonnetje.

Chiptuning:
De meeste auto’s worden tegenwoordig bestuurd met een aantal software chips. Met chiptuning zorg je ervoor dat deze chips op de meest ideale manier samenwerken. Wordt dit goed gedaan dan kunnen de prestaties van uw auto met 20 tot 40% verbeterd worden (een verhoogde trekkracht of maximale snelheid).